CB NOU ESPLUGUES
Som equip, som ESPLUGUES !!

CLÍNIC D'ENTRENADORS/RES 2015


 

Per segon any, el  Club Bàsquet Nou Esplugues organitza el Clínic per a entrenadors/res.  Aquest està inclós  dins del marc del torneig cadet “Ciutat d’Esplugues”, aportant així un valor afegit al torneig.

 

Aquesta activitat de formació anirà dirigida als tècnics del nostre club, tècnics d’altres clubs de la zona i tècnics en edat formativa que han de convalidar les pràctiques pel seu nivell de formació.

 

El Clínic tindrà dos ponències: la primera anirà enfocada als entrenadors dels equips de base i desenvoluparà parts de la construcció del joc ofensiu. Aquesta ponència estarà desenvolupada pel Xavier Torralba, actual entrenador del segle XXI. La segona ponència desenvoluparà la planificació d’un Club capdavanter a nivell estatal com és el Reial Madrid. Aquesta ponència estarà desenvolupada per l'Alberto Angulo, director tècnic de les categories inferiors del Reial Madrid, exjugador del Reial Madrid, CAI de Saragossa entre d'altres i ex jugador de la selecció espanyola absoluta.


DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

El Clínic de bàsquet del Club Bàsquet Nou Esplugues està destinats a tots els entrenadors i persones vinculades al bàsquet que vulguin rebre formació teòric –pràctic.

El ponents, horaris i els títols de les ponències seran es següents:

Clínic Club Bàsquet Nou Esplugues

  • Data de realització: 3 de gener de 2015
  • Horari:  A partir de les 11.00h
  • Lloc: Complex Esportiu Municipal de Les Moreres

                Pl. de les Moreres s.n

                Esplugues de Llobregat

 

Planificació:

 

Hora

 

Temari

11.00h

Presentació del Clínic i recollida d’informació

 

11.10h

Clínic a càrrec de Xavier Torralba

Principis del joc col.lectiu de preminis fins a júnior

12.30h

Clínic a càrrec d’Alberto Angulo

Mètode de treball de la cantera del Reial Madrid

 
Correo
Asignación
Acerca de