COVID - CB NOU ESPLUGUES

Vaya al Contenido
COVID

A continuació els detallem la normativa general Covid per a la Temporada 2021-2022:


Dutxes
Podran dutxar-se tots els jugadors i jugadores de la categoria sènior tant dels nostres equips com dels equips que vinguin al pavelló de Les Moreres.
També podran dutxar-se després dels entrenaments els equips del club d'aquestes categories.


Partits
La màscara és d'ús obligatori dins del pavelló de Les Moreres.

En accedir al pavelló un delegat de l'equip del CB Nou Esplugues realitzaran el control d'accés al pavelló.

Podran presenciar els partits fins a 2 acompanyants de cada jugador o jugadora, tant de l'equip local com visitant quan els partits se celebrin en la pista groga en una de les tres pistes que aquesta inclou. En el cas dels partits en la pista blava la norma serà d'un acompanyant per cada jugador o jugadora de tots dos equips.

Només en els casos que el partit es jugui en la pista groga completa, l'aforament autoritzat de cadascun dels equips serà de 40 persones.

El club visitant haurà de facilitar el nom dels acompanyants al CB Nou Esplugues remetent un mail a: direcciotecnica@cbnouesplugues.com  abans del divendres de la setmana en què es competeixi. Les dades necessàries són: nom, cognoms, DNI i mòbil.


L'entrada al pavelló de Les Moreres es farà per la porta principal. Quan els partits se celebrin en la pista groga la sortida es farà per la porta d'emergència corresponent. En el cas de la pista blava, l'entrada i la sortida es farà per la mateixa porta principal.


Per a qualsevol altre dubte, contactin mitjançant el mail de : direcciotecnica@cbnouesplugues.com
Setembre 2021

Regreso al contenido