NOTICIES - CB NOU ESPLUGUES

Vaya al Contenido
NOTICIES
Es posposa hasta 2022 el Torneig Internacional de Bàsquet Cadet "Ciutat d'Esplugues"

Des del CB Nou Esplugues us informem que, de comú acord amb l'Ajuntament d'Esplugues, hem decidit posposar la 22a Edició del Torneig Internacional de Basket Cadet "Ciutat d'Esplugues" a conseqüència de l'evolució de la pandèmia. Entre març i maig de 2022 valorarem la possibilitat de tornar a organitzar-ho, comptant amb els mateixos equips convidats. Us desitgem unes Bones Festes !!!23 de desembre de 2021
Torna el Torneig Internacional de Bàsquet Cadet "Ciutat d'Esplugues"

Ens és grat informar-vos que el CB Nou Esplugues organitzarà la 22 Edició del Torneig Internacional de Bàsquet Cadet "Ciutat d'Esplugues" els dies 2, 3, 4 i 5 de gener de 2022, gràcies al suport de l’Ajuntament d’Esplugues de LLobregat. El nostre cadet A, dirigit per Dani Carrillo, competirà en el mateix amb alguns millors equips nacionals i internacionals de la categoria.

En breu us informarem dels equips participants i els horaris.

No t'ho perdis!!!22 de novembre de 2021
Inici de la Pretemporada del CB Nou Esplugues

En el CB Nou Esplugues ens anem de vacances i també cessem temporalment la nostra activitat en les xarxes socials. Tornarem el 23 d'agost per a iniciar la pretemporada en el pavelló de Les Moreres.

Recordem als jugadors nous que poden trobar les dades del nostre proveïdor d'equipaments en l'apartat “Insripcions T21-22” d'aquesta web.

La temporada pròxima el club comença una nova fase en la qual la nostra ambició esportiva farà un gran salt, sempre de la mà dels valors que promovem. Estem modernitzant el CB Nou Esplugues per a aconseguir els importants objectius que ens hem marcat per als pròxims anys.

Per a qualsevol urgència, poden enviar un mail des dels diversos mail de l'apartat “Contacte” de la web.

Us desitgem unes Bones Vacances!23 de juliol de 2021
Inscripcions jugadors Temporada 2021-2022

Amb la finalitat d'agilitar els processos d'inscripció, el CB Nou Esplugues ha creat una pàgina dins d'aquesta web sota el nom, Inscripcions T21-22, en el qual els jugadors podran trobar tota la informació per a poder donar-se d'alta per a la pròxima temporada.

Una vegada dins de la pàgina, el jugador o jugadora podrà veure tots els documents necessaris per a realitzar aquest tràmit i també trobarà un link que li conduirà a la plataforma de gestió de club on poder enviar-los.

El procés d'inscripcions finalitza el 30 de juliol de 2021.

Per a qualsevol dubte, també podeu enviar els vostres dubtes al mail:


14 de juliol de 2021
Altas/Bajas Temporada 2020-2021

Si algún jugador o jugadora quisiese solicitar la baja del club, les informamos que podrán recogerlas en las oficinas del club el día 1 de julio de 2021, de 17 a 19 h.

Por otro lado, todos aquellos jugadores y jugadoras que se incorporen al club deberán de facilitarnos dicha baja de sus clubs actuales con la mayor brevedad.

10 de junio de 2021
Nueva edición del Esplubàsquet 2021

Del 28 de junio al 16 de julio, en el CB Nou Esplugues organizamos una nueva edición del campus de verano: “ESPLUBÀSQUET”.

Dirigido a chicos y chicas, de 5 a 18 años, el campus combina tecnificaciones de baloncesto con actividades lúdicas como piscina, juegos…

Hay descuentos de hasta un 15% y se regala una equipación con la inscripción.

La fecha límite para realizar las inscripciones es el 22 de junio.

Los interesados pueden consultar toda la información e inscribirse desde la correspondiente pagina de la web del club.

26 de mayo de 2021
Proves d'accés al CB Nou Esplugues

El CB Nou Esplugues té previst realitzar les proves d'accés per a la preparació de les plantilles de la Temporada 2021-2022, una vegada finalitzades les competicions de la Temporada actual.

No obstant això, aquells interessats a venir a provar, han de posar-se en contacte amb el Director Tècnic del Club en el mail direcciotecnica@cbcnesplugues.com - Luis Blanco

3 de mayo de 2021

Regreso al contenido